Büyükşehir Kanunu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Büyükşehir Kanunu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
30 Mart yerel seçimlerinin ardından köylerin mahalle statüsüne kavuşmasıyla 6360 sayılı Büyükşehir kanunu ile alakalı Ayvacık Belediyesi toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı

Toplantıya Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Büyükşehir Belediye ve Belediye Meclis üyeleri ve Mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda belediye Fen İşleri Personeli Onur Belur, köylerin mahalle statüsüne geçişinden sonra uygulanacak olan Plansız Alanlar Tip İmar Yönetmeliği, elektrik aboneliği, numarataj ve kaçak inşaat gibi konular hakkında sunum yaparak muhtarlarımızı bilgilendirdi.

buyukseh1r.jpg

            Yapılaşmanın önemine değinen Belediye Başkanı Mustafa Belur, “İzinli ve kanuna uygun yapılaşma da vatandaşlarımız kamu hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanacaktır. Yapılaşma öncesi siz muhtarlarımız aracılığıyla vatandaşlarımızı Belediyemize yönlendirerek gerekli ve sağlıklı bilgilerin alınması ile işlemlerin başlatılması gerekmektedir" dedi. Karşılıklı soru alışverişinin yapıldığı bilgilendirme toplantısı, gerekli bilgilendirmeler sonucu sona erdi. 

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber