Büyükşehir Belediye Başkanı Ayvacık İlçesini Turizm Cenneti Yapıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayvacık İlçesini Turizm Cenneti Yapıyor
Yaz aylarının gelmesiyle yeşilin her tonunu bünyesinde bulunduran Ayvacık İlçesi doğasıyla birlikte değerini tüm dünyaya göstermek için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ayvacık Belediye BaşkanıMustafa Belur

 ilçenin turizminin geliştirilmesi amacıyla turizm odaklı çalışmalara start verdiler

Önümüzdeki yaz aylarında ilçeye gelecek olan özellikle orta doğu bölgesinden arap misafirlerinher türlü ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için Terice Deresi mevkiinde Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi tarafından yoğun çalışmalar başlatıldı. Terice deresi mevkiine misafirlerin konaklayacağı dev çadır kurularak burada tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere daha önce tespit edilerek projelendirilen çalışmalar hayata geçirildi.

ayvcennet1.jpg

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ilçedeki turizm hareketliliğinin artmasından dolayı ilçeyi ziyaret ederek yapılacak olan turizme dönük projelerin incelemesinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Zennube Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı  Serkan Çam, Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi , Anakent İmar ve İnşaat Genel Müdürü Kadir Koçak eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Belediye Başkanı  Mustafa Belur  olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Güler, Refahittin Şencan, Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı ve Büyükşehir Belediyesi Ayvacık şube müdürleri karşıladılar.

ayvcennet2.jpg

       Başkan Yılmaz gelecek olan arap misafirlerin  sosyal aktivitelerde bulunabileceği, gürültülü yaşamdan uzaklaşıp doğa ile iç içe yeşilin içinde kaybolarak çadır kurarak konaklayacakları, gezi tekneleri ile gölde paranomik doğa ve ada gezintileri yapacakları, isterlerse off-road , ATV, balık tutma gibi sporları yapabilecekleri tatil alanları oluşturulmasına dönük projelerin bir an önce hızlı bir şekilde yapılarak tamamlanması  için tüm ekiplere talimat verdi.

       Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ‘’ Ayvacık bundan böyle yalnızca Samsun’a değil tüm dünyaya maal olan bir yer olacak. Ayvacık eşsiz doğa harikası güzelliği ile turizm merkezi olmak zorunda. Bunun için yapılması gereken ne varsa hepsini yapacağız. Doğal güzelliğinin yanı sıra en kısa zamanda yapımlarını tamamlayacağımız  turizm çalışmalarımızla bu güzel ilçe herkesin görmek, yaşamak istediği cennetten bir köşe olacak. Saklı Cennetimizin güzelliğini tüm dünya duyacak.’’ Dedi.

ayvcennet3.jpg

       Belediye Başkanı Mustafa Belur ‘’ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa yaptığımız her bir yatırım ve güzel işler ilçemizin gelişmesi adına bizleri mutlu ediyor. Amacımız ilçemize gelen misafirlerimizin her türlü ihtiyaçlarına karşılık vermek ve istedikleri her türlü sosyal aktivitelerden yararlanmalarına olanak sağlamak. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediyesi olarak hazırladığımız projelerle gelecekteki marka şehir Ayvacık’ımızı adeta yeni baştan yaratıyor, yerli ve yabancı turistlerin cazibe merkezi haline getiriyoruz. Turizme dönük projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Büyükşehir Belediye Başkanım Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda bir an önce çalışmaları tamamlayarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp Saklı Cennet’imize hayran bırakacağız. Bizler ilçemizin geleceğine yön verme çalışmalarımıza aralıksız devam ederek İlçemize yepyeni bir vizyon kazandıracağız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanım Sn. Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra İlçenin Orhangazi mahallesindeki Keyf-i Seyyah evini ziyaret ederek çay eşliğinde sohbet ettiler. Keyf-i Seyyah Evini çok beğendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz  ‘’ Gerçekten manzarası ile ilçenin en güzel noktasında halkın sosyal anlamda zaman geçirebileceği ve gelecek olan misafirlerin büyük haz  alacağı  çok güzel bir mekan olmuş. Belediye Başkanım Mustafa Belur’a böylesine güzel bir mekanı ilçemize kazandırdığı için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber