Büyük ikramiye Çarşamba’ya vurdu

Büyük ikramiye Çarşamba’ya vurdu
27 Şubat 2013 Çarşamba akşamı Milli piyango idaresince çekilen şans topu çekilişinde büyük ikramiye Çarşamba’ya çıktı. Şimdi Çarşamba’da ikramiye kime çıktı büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Talihli henüz ortaya çıkmadı

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

27 Şubat 2013 Çarşamba akşamı Milli piyango idaresince çekilen Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye Türkiye genelinde iki kişinin kuponuna isabet etti. Çekilen şans topu sonuçlarında 310.408 lira kazanan talihlilerden birinin Çarşambalı diğerinin ise Diyarbakır Bağlar’ dan olduğu öğrenildi.

Büyük ikramiyenin Çarşamba’ya çıkması ile birlikte Çarşamba halkı merakla talihlinin ortaya çıkmasını beklerken biletin oynandığı bayii sahibi ve Çarşamba Bakkallar Odası Başkanı, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsa Acar gazetemize bir açıklama yaptı.

Acar yaptığı açıklamada, “27 Şubat 2013’te çekilen şans topu büyük ikramiye bayiimizde oynandığı için mutluyuz. Daha öncede 5 kez bayiimizde oynanan kuponlara büyük ikramiye vurdu. İkramiye için şuana kadar kimse başvurmadı. Bizde merakla talihliyi bekliyoruz” dedi.

İşte büyük ikramiye çıkan talihli numaralar: 8-13-16-20-33+9

Çarşamba’da ikramiyenin çıktığı talihlinin ne zaman piyasaya çıkacağı merakla bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber