‘Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’

‘Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’
Çarşamba Belediyesi tarafından her akşam yardıma muhtaçlar için düzenlenen iftar yemeği Belediyeye bağlı katlı otoparkta veriliyor. Verilen yemek sonrası manzaralar ise görenleri hayrete düşüyor.

Çarşamba Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yardıma muhtaç kişilere verilen iftar yemeği bu senede devam ediyor. Belediye iftar yemeklerini yine kendi bünyesinde bulanan Katlı Otoparkta veriyor. Yardıma muhtaç kişilere verilen iftar yemeğinden birçok insan faydalanıyor.

Dün katlı otopark girişinde karşılaşılan bir manzara ise görenleri hayrete düşürdü.  Otopark girişinde bir gece önceden verildiği düşünülen yemeklerden arta kalan çöpler otoparkın girişinde açıkta ve çevreye dağılmış şekilde görülmesi görenleri şaşırttı. Hazır servislerle verilen yemeklerin kapları, ortalığa dağılmış ve aşırı sıcaklardan kaynaklı kalan yemek artıkları etrafa kötü bir koku yayması vatandaşların da tepkisine neden oldu.

Vatandaşlar oluşan görüntüye tepki gösterirken, “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, yemekler dağıtıldıktan sonra böyle ortalıkta bırakmak ne anlama geliyor biz anlayamadık.  Ortalığa bırakılan yemek atıkları kedi ve köpekler tarafından daha da dağıtılıyor ve ortalığa mikrop saçıyor. Havaların sıcak olduğu bu günlerde bu manzaraya belediye ekipleri ne diyecek merak ediyoruz. Kimsenin sağlığı ile oynamasınlar. Hayır işliyorlarsa onu da temiz yapsınlar” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber