Bu Karışım Müşterilerden Tam Not Aldı

Bu Karışım Müşterilerden Tam Not Aldı
Çarşamba ilçesinde aktar işiyle uğraşan İrem Candan,Koronavirüs salgını ile mücadelede yaptıkları karışımdan bahsederek, "Bağışıklık sistemini güçlendirmek adına, çiçek balıyla baharatlardan oluşan bir karışım yapıyoruz ve müşterilerden olumlu dönüşler al

Çarşamba ilçesinde aktar işini yapan İrem Candan, Pandemi döneminde bağışıklık sistemi çöküntüye uğrayan veya kuvvetlendirmek için kendilerine gelip karışım ya da ürün almak isteyenlere öneriler sunarak, "Sindirim sisteminde, bağışıklık sisteminde ve vücudunun birçok yerinde rahatsızlık yaşayan vatandaşlarımız oluyor bu sebep ile bize geldiklerinde öncelikle  iyi balınız var mı diyorlar ve bizde onlara çiçek balını öneriyoruz. Bunun yanında da çiçek balıyla oluşturduğumuz karışımı öneriyoruz. " diye konuştu.

img_4160.jpg

Bünyeye göre ölçek değişiyor

Kahvaltıda aç karnına tüketebilecekleri bal olarak çiçek balını sattıklarını anlatan Aktar İrem Candan, "Çiçek balının içerisine baharatlardan Zencefil, Zerdeçal, Udu İndi Tozu,Çörek Otu ve bunun yanında da Şekersiz Fındık ezmesini karıştırıyoruz ki Zencefilin insanlara verdiği acı tattan rahatsızlık duymasınlar diye.Bu karışımımızı her sabah aç karnına tükettiklerinde 1 kaşık olacak şekilde. Hem virüsü atlatmış insanlara hemde virüsten korunmak isteyenlere bağışıklığını yükseltmek için veriyoruz.  İyi geliyor. Kişinin bünyesine bağlı 1 tatlı veya 1 çay kaşığı olacak şekilde tüketiyorlar. Bu insanları daha güçlü ve dinç yapıyor. 3 veya 4 damla  olacak şekilde isteyene Propolis'te katıyoruz." ifadesini kullandı
img_4164.jpg

"Yeniden yaptırıp kullanmak isteyen de oldu"

Her şeyin olduğu gibi bitkisel karışımların da fazlasının zarar olduğunun altını çizen Candan, "Bitkisel olan bir şey yan etkisi olmaz. 'Her şeyin fazlası zarar azıda karar' diye boşuna dememişler. Fazla tüketilmediği şekilde kullanılırsa hiçbir şikayetolmaz. Biz bu yönde hiçbir zararını görende  olmadı. Faydasını görüp de tekrardan almaya gelenlerde oldu. Yeniden yaptırıp kullanmak isteyen de oldu. Biz bu karışımı şeker hastalarına vermiyoruz. Çünkü balın  içerisinde olan şekerden dolayı.Bu karışımın içine herhangi bir katkı maddesi kullanmıyoruz. Çocuklar çay kaşığıyla tüketebilirler." şeklinde konuştu.

img_4165.jpg

Karışımı vatandaşlara kendi fiyatından değil daha uygun olarak sattıklarını söyleyen Candan, "Yeterki vatandaş fayda görebilsin. Zor bir dönemden geçiyoruz daha dün dolara zam geldi.Ama biz ona rağmen  hiçbir şeye zam getirmedik. " dedi.

Haber- Foto: Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber