Güzel oyun golü getiremedi!

Güzel oyun golü getiremedi!
İçel İdman Yurdu : 1 – Çarşambaspor : 0

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda İçel İdman Yurdu takımına 1-0’lık skorla yenildi. 90 dakika boyunca güzel oyun ortaya koyan Yeşil-Beyazlı ekip, puana taşıyacak golü mücadeleye rağmen bulamadı.

guzel-oyun-golu-getiremedi!-(1).jpg
Mersin Arena’da oynanılan İçel İdman Yurdu – Çarşambaspor karşılaşmasında, Çarşamba ekibi oyuna iyi başladı. Eren, Abdulkadir, Cihat, Muhammet Mustafa, Metin, Erhan, Oğuzhan, Ahmet, Rıdvan, Kemal Sabri ve Serhan 11’i ile müsabakaya çıkan Çarşambaspor, ilk yarıda önemli ataklar geliştirdi. Gol yollarında birçok atak fırsatı ele geçiren Yeşil-Beyazlı temsilci aradığı golü bir türlü bulamadı. Kendi kalesinde ilk yarının sonlarına doğru İçel İdman Yurdu oyuncusu Gökcan’ın golünü gören Çarşambaspor, bu skorla soyunma odasına gitti.
İlk yarının 1-0 tamamlandığı müsabakada ikinci yarıda da aynı mücadele yaşandı. Karşılıklı atakların olduğu karşılaşmada Çarşambaspor gol bulamazken, İçel İdman Yurdu’nun da ikinci golü bulmasını engel oldu.
90 dakika boyunca etkin bir oyun oynayan Çarşambaspor, deplasmanda karşılaştığı İçel İdman Yurdu’na 1-0 yenilerek 4. Sırada 40 puanla kaldı. İçel İdman Yurdu ise puanını 48’e çıkararak 3. Sırada ki yerini korudu.
Alınan bu skorun ardından Çarşambaspor, hava yolu ile Mersin’den Çarşamba ilçesine dönüş için yola koyuldu. Yeşil-Beyazlı ekip, 31 Mart 2021 günü sahasında Şile Yıldız Spor’u konuk edecek.
guzel-oyun-golu-getiremedi!-(2).jpg
HABER: Nurhan GÜZEL – Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor