Bu Hafta şampiyon mantar

Bu Hafta şampiyon mantar
Çarşamba Batı yaka Kapalı Pazar yerinde her Çarşamba ilçesinde tezgah açan esnaflar Bu haftanın zam şampiyonunun mantar olduğunu söylediler.

Çarşamba Batı Yaka kapalı Pazar yerinde her Çarşamba tezgah açan esnaflar bu hafta pazarın zam şampiyonu mantar olduğunu belirtirken aynı zaman da lahana fiyatlarının da artışta olduğunu ve şuan ki fiyatlar çiftçiyi memnun etmediğini söyledi.

Pazarcı uygun, vatandaş pahalı diyor

Fiyatların uygun olduğunu söyleyen Çarşamba Batı yaka kapalı Pazar yerinde satış yapan esnaflar “iki haftadır fiyatlar çok uygun ve geçen haftaya oranla satışlar fazlaydı ama bu hafta da satışlarımız iyi gitti. Müşterilerin fiyatlardan memnun olması gerekiyor. Çünkü bu fiyatlar bana göre yani pazarcılara göre çok uygun ama bizim de giderlerimizi karşılamıyor çiftçiliği bırakma noktasına geldik neredeyse bu da bizi etkiliyor ne yazık ki.

Fiyatlar uygun, iki araba mal getirdim az biraz ürün kaldı. Marul doğru düzgün satılmıyor ama domates satılıyor. Aynı zamanda bu hafta Pazarda ki en pahalı ürün mantardı,yükselişte ve hala yükselmeye devam ediyor. Yüksek olmasının nedeni ise az olduğundan dolayı az olan şeyin kıymeti çok olurmuş diyebilirim. Müşterilere gelince fiyatları evet beğenmiyorlar ama bizim elimizden gelen bir şey yok biz de zaten çiftçiler olarak sıkıntılı durumdayız ”şeklinde konuştu.

6.jpg

1.jpg

17.jpg

Bu hafta Çarşamba Batı yaka Kapalı Pazar yerinde Ispanak 35 TL, marul 20 TL, mandalina 12,5, mantar 75 TL, karnıbahar 20 TL, patlıcan 15 TL, Kelem (Lahana) 40 TL, Domates 30 TL, Fasulye 40 TL, Nar 20 Tl, patates 15 TL, Soğan 10 TL.

HABER: İsmail TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber