Bir Başarı Öyküsü: Beyyenicespor

Bir Başarı Öyküsü: Beyyenicespor
U-13 lig maçlarında çıktığı 13 maçta 13 galibiyet alarak, 61 gol atıp sadece 3 gol yiyerek 36 puan ile grubunu yenilgisiz tamamlayarak şampiyon ve ardından Play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Beyyenicespor takımı Samsun’da da rüzgar gibi esti.

Play-off Müsabakalarında 6 takımlı grupta Şampiyonluğun adaylarından Kadıköysporu devirip grubu ikinci tamamladı. Tek yenilgisini Atakum Belediyespor’a karşı alan Beyyenicespor, Ladikspor ile eşleşti. Rakibine karşı üstün bir futbol oynayan Beyyenicespor direkleri geçemedi. Penaltılara giden maçın sonunda 6-5 kazanan Beyyenicespor adını Samsun 3.lüğüne yazdırmayı başardı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Beyyenicespor Teknik Hocası Hakan Dursun, “Buraya gelene kadar çok çalışıp çok hazırlandık, kendi emeğimiz ile sıfırdan yetiştirdiğimiz sporcularımız ile bu seviyeye gelmek çok gurur verici bir şey. bu çocukları çoğu bir gün önce U12 de mücadele edip bir sonra ki gün U13 maçlarına çıktı. U12 de de Grubumuzu namağlup tamamlamanın sevincini de ayrıca yaşıyoruz. U12 de halen devam eden Play-off müsabakalarımız var. inşallah orada final yapmak istiyoruz. U13 yaş grubunda takım kadrosunu bozmadan, eksik bölgelerimize oyuncu takviyesi yaparak  seneye hedefimizi Türkiye Şampiyonası olarak koyduk. Buradan müsabakalara gidiş gelişler için araç tahsisinde bulunan Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'a, emeği gecen bütün sporcularımıza ve Sporcu Velilerimize çok teşekkür ediyorum. Desteklerini bizden esirgemez iseniz çocuklarınız çok daha fazla şey başaracaktır.” dedi.

HABER : Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber