Beyyenice spor, Yabancılar pazarı maçına hazırlanıyor

Beyyenice spor, Yabancılar pazarı maçına hazırlanıyor
Beyyenice spor Cuma günü oynayacağı Yabancılar Pazarı maçı hazırlıklarını ara vermeden Adapark spor tesislerinde sürdürüyor.

 

HABER – FOTO: Burak ÇALIŞKAN

U19 liginde mücadele eden Çarşamba ekibi Beyyenicespor Cuma günü deplasmanda oyanayacağı Yabancılarpazarıspor  maçı hazırlıklarına Adapark tesisleri de devam ediyor. Teknik sorumlu Hakan Dursun Cuma günü oynayacakları Yabancılarpazarı maçını kazanıp üç puanı alan taraf olmak istediklerini açıkladı.

Öte yandan kulüp başkanı Celal Dursun küçük yaşlarda çocukları takıma alıp Türk Futboluna kazandırmak istediklerini ancak yeni yetişen neslin çok yetenekli olmalarına rağmen futbola çok fazla önem vermediklerini özellikle 16-17 yaşlarında kendilerine dikkat etmedikleri için futbola olan yeteneklerini kullanamadıklarını belirterek, bu nedenle genç yetenekler bilinçsiz ve ilgisizlik nedeni ile kaybolup gidiyor diyerek genç fuıtbolcu bulmakta gün geçtikçe zorluklar yaşanmasına dikkat çekti.  Bu arada Cuma günü Samsun’da oyanancak olan maçın başlama saati ise 14:00 olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir