Belur, ‘Saklı Cennetin hizmetkârıyız’

Belur, ‘Saklı Cennetin hizmetkârıyız’
Büyükşehir yasası ile hizmet sınırları genişleyen Ayvacık Belediyesi vatandaş odaklı çalışmalarına güçlü ve genç kadrosu ile hız kesmeden devam ediyor.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, hizmet sınırlarının genişlemesiyle daha fazla vatandaşa hizmet vermek, verilen hizmetlerde herhangi bir aksama olmaması için gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Çalışan kadrosunu güçlendirmek amaçlı Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında İŞ-KUR ile yaptığı işbirliğiyle, belediye personeline takviye yapan Ayvacık Belediye Başkanı diğer yandan İlçenin tüm mahallelerinde hizmet verebilmek için her geçen gün araç parkımızda yenilikler yapıyor.

belur,-‘sakli-cennetin-hizmetkâriyiz’-(1).jpg

Güçlü ve genç bir personel kadrosuna sahip Ayvacık Belediyesi ekipleri yaptığı planlı program çalışmaları ile İlçe halkının memnuniyetini kazanıyor. İlçenin 43 mahallesinde Belediye Başkanı Mustafa Belur’un talimatları doğrultusunda eşit bir şekilde hizmet veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden yapılan özverili çalışmalarıyla İlçede göz dolduruyor ve halkın takdirini kazanıyorlar.
belur,-‘sakli-cennetin-hizmetkâriyiz’-(2).jpg
Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur, “Belediye olarak temel önceliğimiz kaliteli, Şeffaf hizmet ve halk memnuniyetidir. Büyükşehir yasası ile hizmet sınırları genişleyen Belediyemizin genç ve güçlü bir personelle ilçemize daha çok hizmet sunması adına çeşitli çalışma programlarıyla personel takviyeleri yapıyor bunun yanı sıra Belediyemiz hizmet araçlarını genişletiyoruz. Ayvacık’ımızı geleceğe taşıyacak olan çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçem adına güzel hizmetler için yola çıktık ve bize düşen kısmıyla fazlasıyla görevimizi yerine getireceğimizi vaat etmiştik. Şükürler olsun ki İlçemiz için üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Daha 6 yıl öncesine kadar sokaklarında kaldırım bile olmayan Ayvacık’ı şimdilerde ise projeli çalışmalarımızla Samsun’unun incisi konumuna getirdik. Gerek fiziki yatırımlarla gerekse sosyal ve kültürel etkinliklerle vatandaşlarımızın ilçemize bakışını değiştirdik. Yerli ve yabancı turistleri, yatırımcıları ilçemize teşvik ettik. Dünün Ayvacık’ı ile bugünün Turizm Cenneti Ayvacık’ arasında dağlar kadar gözle görülür farklılıklar var. Saklı Cennetimiz değerleniyor ve dünyaya açılıyor. Bu başarı bir ekip işidir. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Belediye Başkan Yardımcılarıma, Belediye Meclis Üyelerine, çalışma arkadaşlarım Ayvacık Belediyesi Personellerime İlçemiz adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler hizmet insanı halkımızın hizmetkarıyız.’’ Dedi.

HABER: Kenan GÜN – Nurhan GÜZEL

belur,-‘sakli-cennetin-hizmetkâriyiz’-(3).jpgbelur,-‘sakli-cennetin-hizmetkâriyiz’-(4).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber