AYVACIK ANAOKULU MÜDÜRÜ KÜLLİYE’NİN KONUĞU

AYVACIK ANAOKULU MÜDÜRÜ KÜLLİYE’NİN KONUĞU
24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilecek olan 24 Kasım Öğretmenler Günü resepsiyonuna Samsun ilini temsilen Ayvacık İlçesi’nde bulunan Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş davet edildi.

Ayvacık ilçesinde ve yurt genelinde başarılı çalışmalara başarılı müdür Nurten Akkuş, Eğitim Yönetimi Okul Geliştirme Merkezi (EDOG) kurucusu ve yöneticisi olan, aynı zamanda Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Mustafa Yavuz tarafından organize edilen “Sosyal Medyada Yılın Öğretmeni” anketi ile "Yılın Öğretmeni" seçilmişti.

ayvacik-anaokulu-muduru-kulliye’nin-konugu-(2).jpg

Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca Ayvacık Anaokulu'nu ziyaret ederek Nurten Akkuş'u yılın öğretmeni olarak seçilmelerinden ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilecek olan 24 Kasım öğretmenler günü resepsiyonuna davet edilmelerinden dolayı tebrik etti.

ayvacik-anaokulu-muduru-kulliye’nin-konugu-(4).jpg

Aldığı davetten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Okul Müdürü Nurten Akkuş, “Böylesi bir davet beni gerçekten duygulandırdı. Benim, ilçem ve Samsun için büyük bir gurur kaynağı oldu. Çok mutluyum.Samsun’u temsil etmek benim için unutulmaz bir an olacak. ” şeklinde konuştu.
ayvacik-anaokulu-muduru-kulliye’nin-konugu-(1).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber