Belediyeden Muslubey' e yardım ziyareti

Belediyeden Muslubey' e yardım ziyareti
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Jandarma Bölük Komutanı Muslubey Ortaokuluna yapılacak hizmetler için görüş alışverişinde bulundular

Salıpazarı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ve Muslubey Ortaokul Müdürü İsmail Yiğit, İlçe Belediye Başkanı Halil Akgül'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş yaptıkları açıklamada, Mehmetçiğimiz ve eğitim adına yaptıkları katkı ve destekleri nedeni ile Başkanımız Halil Akgül' e teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizin bilgi alış verişi yaparak ilçemizde eğitim veren Okullarımıza ve yanımızda bulunan Muslubey Ortaokulunun bazı yapılacak çalışmalarına nasıl yardım ve katkı sağlayabileceği masaya yatırıldı dediler.

Salıpazarı İlçe Belediye başkanımızın, ilçe jandarma Bölük Komutanımız Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Savaş ile ziyaret ettik ifadelerini kullanan Muslubey Ortaokulu Müdürü İsmail Yiğit, "Okulumuza  göreve geldiğimiz günden beridir güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyoruz. Okul bina içi ve dışı ile çevre düzenlemelerini elimizden geldiğince yaptık. Şimdi Belediye Başkanımızın okulumuza neler ve nasıl yardımları olabilir diyerek ziyaret edip fikirlerini aldık desteklerinin devamını istedik" dedi.

Belediye başkanımızdan okullarımız için sürekli destek alıyoruz. Onun desteğini asla yadsıyamayız diyen İlçe milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ise, "Bizlerin bu ziyaretinde ilçemize geldiği günden beridir fark yaratarak hemen her çalışmamızda yanımızda olan İlçe Jandarma Eğitim gönüllüsü komutanımızla birlikte Muslubey Ortaokulumuzun ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Belediye başkanımız  her zaman olduğu gibi yine yanımızda olacağını belirtti. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyoruz. Bu okulumuza yapacağı yardımlar nedeni ile şimdiden Okulumuz müdürü, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına, ayrıca Başkanımıza nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber