Milletvekili Zeybek’ten Çarşamba TSO ziyareti

Milletvekili Zeybek’ten Çarşamba TSO ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’a makamında ziyarette bulundu.

Çarşamba ilçesinin tanınmış esnaflarından ve önceki gün hayata veda eden Mahmut Semizoğlu ve CHP eski İlçe Başkanlarından Kadir Okutgen’in eşi Nazmiye Okutgen’in cenaze namazlarına katılmak amacıyla ilçeye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Rıdvanpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarette başkan Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden CHP Milletvekili Kemal Zeybek’e, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

milletvekili-zeybek’ten-carsamba-tso-ziyareti--(2).jpgmilletvekili-zeybek’ten-carsamba-tso-ziyareti--(4).jpg

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, yaptığı çalışmalar ve ilçeye kurulacak Organize Sanayi Bölgesi için bilgiler verdi.CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, ülke için, Samsun için ve Çarşamba için faydalı olan çalışma ve projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

Ziyaret bir süre yapılan bilgi alışverişinin ardından son buldu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber