BAYRAMDA HAYALLER GERÇEKLEŞTİ

BAYRAMDA HAYALLER GERÇEKLEŞTİ
Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Acar’ın ve kalabalık velilerin katıldığı Özel Mustafa Seven Anaokulunda düzenlenen ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında çifte mutluluk yaşandı

Özel Mustafa Seven Ana okulunun Maarif Hareketi kapsamında uyguladığı “Dilek Ağacı” Sosyal sorumluluk Projesi doğrultusunda Proje ortağı olarak Balaç Köyü İlkokulu seçilmiş ve uygulamaya geçildi.

Kardeş okul olarak seçilen Balaç İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin bir dileğin olsa ne isterdin sorusu karşılığında istekleri alınarak Mustafa Seven  Anaokuluna bildirilmiş,okul idaresi de projeyi velileri ile paylaşmıştır.Belirlenen süre içerisinde öğrencilerin hediye istekleri zarflara konularak dilek ağacına asılmış.İstekli velilerin çocukları ile birlikte dilek ağacından aldıkları zarflar açılmış ve istekler alınarak okul idaresine teslim edildi.

“HAYALLERİ GERÇEK OLDU”

Bayram kutlamaları arasında kendilerine veli ve öğrenciler tarafından hediye edilen paketleri  teslim alan çocuklar hediyelerini açınca çok sevdiği ve hayal ettiği ürünü görünce  büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Memnuniyetlerini teşekkür ederek ifade ettiler. Daha sonra çeşitli yarışmalar ve eğlencelerle bayram kutlamaları şölen şeklinde devam etti.

Bayramda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Acar, “ Özel Mustafa Seven  Anaokulu idaresi ve velilerine böyle önemli bir projeyi  hayata geçirdikleri için teşekkür ederim. Bu tür projelerin yaygınlaşması gerekir bu proje örnek olarak alınıp uygulanmalıdır.Çocuklarımızın bayramlarını en içten dileklerle kutlarım” dedi.

“İKİ BAYRAMI BİR ARADA YAŞADIK”

Okul Müdürü Habib Alan, “Kardeş okul öğrencilerinin hayallerinin gerçekleşmiş olması ve yüzlerindeki  o mutluluğu görmek bizlere de büyük bir sevinç yaşattı.İki bayramı bir arada kutluyoruz.Bu sevince ortak olan ve  minik yüreklere dokunarak hayallerin gerçekleşmesine katkıda bulunan tüm velilerime ve projede görev alan tüm çalışanlarıma teşekkür ederim.bu tür projelere devam edip daha fazla yüreklere dokunacağız.” dedi.

bayramda-hayaller-gerceklesti1.jpggorsel-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber