Bayraktar’a Samsun’dan Destek Ziyareti

Bayraktar’a Samsun’dan Destek Ziyareti
Son günlerde çiftçinin olumsuz etkileneceği kararların alındığını belirten TZOB Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar’ın açıklamalarına tam destek vermek üzere Samsun Ziraat Odaları Başkanları Bayraktar’ı ziyaret ettiler.

Oda Başkanları çiftçinin alın terine her zaman ki gibi sahip çıkan genel başkanınbuğday,mısır,pirinç gibi ürünlerde gümrüklerin sıfırlanmasına gösterdiği haklı tepkisinin yanında olduklarını üretmeden kalkınan hiç bir ülkenin olmadığını ve olamayacağını söylediler.


Oda başkanları ayrıca “Milli ürünümüz olan fındığın TMO tarafından alınmasını ve TMO’nun fındık alacağını biran önce açıklaması hususlarında Sayın Genel Başkanımıza bilgi arz ettik.Son günlerde Çarşamba ilçesinde sele maruz kalan çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için Tarım İlçe Müdürlüğümüzce ortak hazırlanan hasar tespit dosyasını da Sayın Genel Başkanımıza sunduk.” Dediler.
Oda başkanları Samsun’da Deaflympics 2017 23.sü düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında Türk Fındığının işaret diliyle 6 kıtadan 97 ülkeden gelen 4 bin civarında ki sporculara tanıtımını yaptıklarını ve açtıkları stanttan Genel Başkan Ş.Şemsi Bayraktar’ a örnekler sundular.
HABER: Nuri ŞEKER 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel