Başsavcı Kurt, 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

Başsavcı Kurt, 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir basın açıklaması yayınlayan Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, yazılı basın açıklamasında şu mesajı verdi.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, “Basın Mesleğinde çalışan, emek verenlerle birlikte çalıştıranlar arasındaki münasebetlerin tanzimi hakkındaki 5953 sayılı Kanunun bazı maddelerinin değiştirilmesine ve kanuna bazı maddeler eklenmesine dair 212 sayılı Kanun'un 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe girmesi ile her yıl kutlanmaya başlanan bugün "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yıl dönümü. " şeklinde yaptığı açıklamasını şu cümlelerle tamamladı.

Kurt yazılı açıklamasında, Devleti, ülkesi ve milletin bölünmez bütünlüğüyle, Cumhuriyetin temel ilkelerin koruyuculuğunu yapmayı milli görev bilen, halkı doğru, güvenilir, objektif ve ilkeli habercilik anlayışı içinde bilgilendiren" Çarşamba, Samsun ve  çevresinde yayın hayatını sürdüren tüm yazılı ve görsel basınımızın değerli mensuplarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, basın mensuplarımızın bundan sonra ki hayatlarında ve çalışmalarında da başarılarının devamını dilerim” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber