BAŞPEHLİVAN’IN SAĞLIĞI EMİN ELLERDE

BAŞPEHLİVAN’IN SAĞLIĞI EMİN ELLERDE
MEDİCAL PARK SAMSUN HASTANESİ, KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI FATİH ATLI'YA SAĞLIK SPONSORU OLDU

Medical Park Samsun Hastanesi, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Fatih Atlı’ya sağlık sponsoru oldu. 
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Başpehlivan Fatih Atlı toplantı salonunda sponsorluk sözleşmesini imzaladılar. Başpehlivan Fatih Atlı, antrenör Bayram Ertan ve birinci derece yakınlarının tüm sağlık sorunları ile Medical Park Samsun Hastanesi doktorları ilgilenecek. Medical Park Hastaneler Grubu Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü Koordinatörü Metin Çalışkan ve antrenör Bayram Ertan da imza törenine katıldılar.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, “Medical Park Sağlık grubu olarak Türkiye’nin şampiyon pehlivanı, hemşerimiz, Samsun’un medarı iftarı Fatih Atlı’ya sağlık sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onun ve hocasının, ailesinin birinci derece yakınlarının her türlü sağlık problemlerinde 7 gün 24 saat yanında olacağız. Başarılarının devamının şehrimizin adına, Medical Park Sağlık Grubu adına devamını diliyoruz” dedi.
Medical Park ailesinin spora verdiği desteğin Türkiye’de tartışılmaz olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Başpehlivan Fatih Atlı, “Samsunumuz'da bize böyle bir imkan sundular, onlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Amacımız inşallah bu kemeri iki yıl daha kazanıp kemerin sahibi olarak Samsun’a gelmek ve bu kemeri Samsun’a hediye etmektir. Bizlere verdikleri emeklerden dolayı herkese sonsuz teşekkürler ederiz” diye konuştu.
Fatih Atlı’nın yaşadığı gururu paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Medical Park Hastaneler Grubu Grub Koordinatörü Dr Hikmet Çavuş, “İnşallah kendisinin de belirttiği gibi 3 yıl üst üste bunu hak edip kemerin ebedi olarak Samsun’a kalmasını sağlayacağına gönülden inanıyoruz. Medical Park ailesi sadece Samsun’da değil, bütün illerdeki hastanelerinde herhangi bir müsabakada veya oradaki antrenmanlarında gerek görüldüğünde her zaman bütün hastanelerimizde Fatih kardeşimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Grup olarak her zaman sporun yanındayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel