Caner Erkin imzayı attı

Caner Erkin imzayı attı
Fenerbahçe Kulübü, Caner Erkin ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki imza törenine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu, sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin ve teknik direktör Ersun Yanal katıldı.

Caner Erkin ile daha önceden anlaştıklarını vurgulayan başkan Aziz Yıldırım, “Bugün kendisinin imza törenini gerçekleştiriyoruz. Onu anlatmaya gerek yok. Milli Takımlar'ın her kademesinde görev yaptı. Fenerbahçe'ye de hizmet ediyordu, bundan sonra da hizmetleri devam edecektir. İyi bir Fenerbahçeli'dir. Onun için imza törenine katılıyorum. Kendi çocuğumuzdur. Kendisi sorun çıkarmadan anlaşmayı kabul etti. Kendisinin başarılı olmasını istiyorum” diye konuştu.

USLU: "İNŞALLAH DAHA UZUN SÜRELER FENERBAHÇE'DE KALIR"
Maddi fedakarlık yaparak, Caner Erkin'in sevdiği kulübünde devam ettiğini belirten Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu da, “İnşallah daha uzun süreler Fenerbahçe’de kalır. İlerde belki 5 yıllık bir birlikteliği getirir. Kendisine bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Sarı-lacivertli camiada kalmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Caner Erkin ise, “Burası benim ailem oldu. Uzun yıllar oynamak için elimden gelen her şeyi vermek istiyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel