Başkan Yılmaz’a "Yılın Kurumsal Eğitim Gönüllüsü" ödülü

Başkan Yılmaz’a "Yılın Kurumsal Eğitim Gönüllüsü" ödülü
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Anadolu Vakfı tarafından Eğitimin Yıldızları 2017 ödül töreninde "Yılın Kurumsal Eğitim Gönüllüsü" ödülüne layık görüldü

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Anadolu Vakfı tarafından Yılmaz’a verilen plaketi takdim etti. Eğitimin Yıldızları adlı programa şehir dışındaki programlarından dolayı katılamadığını vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çocuklarımızın rahat, modern ve etkili eğitim alması için belediyemiz olarak çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Eğitimde daha üst seviyelere çıkmamız için gerekli çalışmalar her zaman yapılıyor. Mesela Samsunlu iş adamı Ahmet Özdemirci buraya bir üniversite yaptıracağını söyledi. Bizde yer arayışına girdik. Samsun’da üniversiteler önümüzdeki yıllarda meydana gelecek yoğunluğu karşılayamayacak ve yenilerinin yapılması planlanacak. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak o süreçte üzerimize düşeni fazlasıyla yaparak eğitimin önünü açacak, çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için ön ayak olacağız” dedi.

Sohbetin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a üzerinde, “Eğitimin Yıldızları 2017 -Yılın Kurumsal Eğitim Gönüllüsü başarılarınızın devamını dileriz” yazılı plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel