Başkan Yılmaz’a Coşkulu Karşılama

Başkan Yılmaz’a Coşkulu Karşılama
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara dönüşünde Samsun’un Havza ilçesinde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Yılmaz’a, Samsun’a dönüşünde Havza ilçesinde karşılama töreni düzenlendi. Ankara dönüşü Havza’da Yusuf Ziya Yılmaz’ı AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş başta olmak üzere il ve ilçelerdeki ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye başkan adayları ile partililer karşıladı. Meşalelerin yakıldığı davul-zurnalı karşılamada büyük bir coşku ve izdiham yaşandı.

Karşılamada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, “Samsun’un 17 ilçesi ve 964 köyü var. Bu köylerin hepsi mahalle oldu şimdi. Samsun içindeki bir mahalle hangi hizmeti istiyorsa, Samsun genelindeki 964 köy de bu hizmeti isteyecek” dedi.

BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ

Başkan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Başbakanımızın dün bizim adaylığımızı açıkladıktan sonra bizi topladı ve bir talimat verdi. O talimatın ağırlığı şuydu: ‘Bana uğramadılar, bana gelmediler, kimse diyemeyecek kadar tek tek bütün evlere, bütün insanlarımıza ulaşın. Onlara hem benim sevgimi, saygımı iletin hem de bu işlerle ilgili gayretinizi ortaya koyun.’ Türkiye’nin 2023 vizyonu olduğu gibi nasip olursa bizim de 19 Mayıs 2019 vizyonumuz var. Samsunumuzu 10 büyük il sıralamasına sokacak beceriye sahibiz. Samsun’un bir başarı öyküsü yazması için çalışmalarımız devam edecek.”

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, karşılamanın ardından 500 araçlık konvoy ile Samsun’a geldi.

Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz