BAŞKAN YILMAZ: “DOSTLUK KÖPRÜLERİ KUVVETLENECEK”

BAŞKAN YILMAZ: “DOSTLUK KÖPRÜLERİ KUVVETLENECEK”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ürdün'den direkt uçuşla Samsun'a gelen Ürdünlü okul yöneticisi ve öğretmenlerin Samsun Valiliği ziyaretlerine iştirak etti.

Ürdün heyetinin Vali İbrahim Şahin’i ziyareti sırasında bir toplantı için Valilikte bulunan ve ziyarete iştirak eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Amman ve Zerka’da bir süre önce Samsun Valisi İbrahim Şahin ile birlikte bazı temaslarda bulunduklarını ve bu temaslar sırasında şu anda yapılan programlarında planlandığını anımsatarak; “Bu programların uygulanmış olduğunu görmek beni de mutlu ediyor. Misafirlerimizi Samsun’da görmek bizleri mutlu ediyor. Bu geliş gidişler ve bu temasların devam etmesini ve 2 ülke arasındaki dostluk köprülerini de kuvvetlendirileceğine inandığım bu ilişkilerin geliştirilmesini diliyorum. Dün akşam Amman’dan Samsun’a direk bir uçuş gerçekleşti. Yaptığımız turizm anlaşması ile Amman’dan Samsun’a ilk direk uçuş gerçekleşti. İnşallah önümüzdeki günlerde periyodik olarak bu uçuşlar devam edecek ve artık Amman’dan Samsun’a, İstanbul’da aktarma olmaksızın geliş gidişler olacak ve kolaylaşacak.

   Samsun Valisi İbrahim Şahin de Ürdünlü konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek birçok ortak kültüre sahip olunan Ürdün ile birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber