Başkan Yılmaz, Çiftlik Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Yılmaz, Çiftlik Esnafını Ziyaret Etti
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı ve İlkadım İlçe Başkanlığı’nın birlikte organize ettiği kahvaltı ve esnaf ziyareti programına katıldı.

Sabah saat 09.30’da Samsun Öğretmenevi’nde verilen kahvaltıya katılan Başkan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da seçim atmosferine girilmesiyle birlikte tatlı bir telaş ve yarışın başladığını dile getirerek, “Biz her zaman hizmetin en iyisini verebilmek ve Sayın Başbakanımızın sürekli yinelediği odağında insan olan, merkezine insanı koyan hizmet anlayışının temsilcileri olarak her zaman olduğumuz gibi yine vatandaşımızın arasındayız. Bizler sadece seçim zamanlarında kendisini hatırlatan, ortalarda görünen değil daima halkın içinde olan, onlarla yaşayan, onlarla üzülüp sevinen ve yatağımızdan her sabah kalktığımızda Allah’ım bize güç ver de bugün de insanımız için faydalı bir şeyler yapabilelim diye dua eden bir anlayıştan geliyoruz. Yakında ilçe adayları da açıklanacak. Elbette bazı arkadaşlarımızın ismi açıklanırken en az onlar kadar değerli bazı arkadaşlarımız ise aday olamayacak. Ama önemli olan adı açıklanmayan arkadaşlarımızın da sonrasında en az adı açıklanan arkadaşlarımız kadar çalışıp partisine her türlü katkıyı vermesidir. Bunun zaten olacağından kuşkum yok. Biz koltuk sevdası ile, rütbe aşkıyla siyaset ve hizmet üreten olmadık ve olmayacağız” dedi.

Kahvaltıya Başkan Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ile bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Kahvaltıdan sonra yürüyerek İstiklal (Çitlik) Caddesi’ne çıkan Başkan Yılmaz, cadde boyunca tüm esnafı ziyaret ederek hatırlarını sordu. Özellikle “Çiftlik Cadde AVM” projesi ile ilgili sorulara muhatap olan Başkan Yılmaz, bir aksi durum olmadığı takdirde seçimlerin hemen ardından 1 Nisan tarihinde projeye başlayacakları müjdesini verdi. Gezerken karşılaştığı küçük çocukları da seven ve oyuncak hediye eden Yılmaz, esnafların sorularını cevapladı ve kendisine iletilen sorunları da not aldırarak ilgileneceği sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz