Başkan Taşan güven tazeledi

Başkan Taşan güven tazeledi
Çarşamba Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası’nın gerçekleştirdiği olağan genel kurulda mevcut başkan Ümit Taşan güven tazeledi

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gündem maddelerinin oylandığı olağan genel kurulda yönetim kurulu faaliyet, gelir gider raporlarının okunması ve oylamaya sunularak ibra edilmesinin ardından Divan Başkanı olan Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı Eyüp Güler, yapılan kongrenin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Genel Kurul’da ayrıca erkek berberlerinin Pazar günü kapalı olması, bayan kuaförlerinin de Salı günleri kapalı olması konusunda oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda kuaförler ve berberlerin belirlenen günlerde işyerlerinin kapalı olması kararı alındı. Seçim öncesi açıklamada bulunan Berberler Odası Başkanı Ümit Taşan, kongre de kendilerini yalnız bırakmayan ve kongreye katılarak kongreye onurlandıran Çarşamba ve diğer İlçelerin ve Samsun Oda Başkanlarına şükranlarını sundu. Kısa bir konuşma yapan Başkan Taşan’ın konuşmasının ardından seçime geçildi.

Mevcut Başkan Ümit Taşan’ın sunduğu tek liste ile seçime gidildi. 176 üyesi bulunan Çarşamba Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası’nın genel kurulunda 94 üye oy kullandı. Oyların tamamını alan Başkan Taşan, güven tazeledi.  Olağan Genel Kurul Toplantısı Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı Eyüp Güler, çok sayıda oda ve dernek başkanı ve üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çarşamba Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ümit Taşan’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu; Hasan Sümertaş, Gökhan Sağlam, Fehmi Cömert, Neşe Aşçıoğlu, Orhan Uysal, İrfan Yurt.

baskan-tasan-guven-tazeledi-(2).jpg

baskan-tasan-guven-tazeledi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber