Başkan Sandıkçı’dan ‘seçim’ yorumu!

Başkan Sandıkçı’dan ‘seçim’ yorumu!
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendirdi.

Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada seçim sonuçlarına saygı duyulması gerektiğini aynı zamanda Çarşambaya ve Samsun'a hayır getirmesi gerektiğini söyledi.

"Milletimizin aldığı karara saygı duyuyorum"

Seçim sonuçları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Ersin Sandıkçı, "Öncelikle, ilginiz ve desteğiniz için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle bir yola çıktık. Ve bu yolda şehrimiz için en iyisini birlikte diledik, bunun için çalıştık. Demokratik süreçlerin gereği olarak, seçim sonuçlarına saygı duymak önemlidir. Her zaman olduğu gibi, milletin iradesine saygı duyuyor ve milletimizin aldığı karara saygı gösteriyorum." Diye ifade etti.

"Samsun için çalışacağız"

Çarşamba ve Samsun için çalışacaklarının altını çizen Sandıkçı, "Dileklerimiz hem Çarşambamız adına hem Samsunumuz adına iyilikten, dostluktan yana Gösterdiğiniz destek ve güven için hepinize teşekkür ediyorum. Samsun için en iyisini dilemeye ve çalışmaya devam edeceğim. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum." Şeklinde konuştu

baskan-sandikcidan-secim-yorumu-2.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir