Başkan Sandıkçı: “İlçemize güvenli ve konforlu yollar kazandırıyoruz”

Başkan Sandıkçı: “İlçemize güvenli ve konforlu yollar kazandırıyoruz”
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede güvenli ve konforlu yollar yaparak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Program dâhilinde ilçede gerçekleştirilen yol çalışmalarını anbean sahada takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gece-gündüz çalışarak güvenli ve konforlu yolları ilçe halkının hizmetine sunduklarını söyledi. İlçede yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te güvenli ve konforlu yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.
Canik’te yol çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Sandıkçı, “İlçemizde yer alan tüm yollarımızda planlamalarımız dâhilinde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt, beton ve taş parke yol çalışmalarımızı özenle gerçekleştirirken, yeni yolları ilçemize kazandırarak ulaşım ağımızın gücüne güç katıyoruz. Ekiplerimiz, yol çalışmalarımız ile birlikte koordineli bir şekilde kaldırım yapım, bakım ve onarım çalışmalarını da yapıyor. Yollarımızı güzelleştirmek, cadde ve sokaklarımıza daha modern bir görünüm kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyor, Canik’te güvenli ve konforlu yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber