BAŞKAN ÖRS: ÇOCUKLARIMIZ ASLA YALNIZ DEĞIL 

BAŞKAN ÖRS: ÇOCUKLARIMIZ ASLA YALNIZ DEĞIL 
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs Sosyal sorumluluk gereği erkekliğe ilk adım atan çocukların yanında yerini aldı

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs her alanda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi alilerin sünnet olan çocuklarının her türlü ihtiyaçlarını görürken erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarda hediyelerini verdi. 

img_4561-001.jpg

HER ZAMAN HER YERDEYİZ 
Türk Kızılay’ının her alanda hizmet vermeye devam ettiğini vurgulayan Başkan Örs,” Canik şubesi 150 yıllık bir çınarın dalı olarak her alanda çalışmaya devam ediyoruz. Türk Kızılay’ının gönüllülerinden aldığı destekle eğimde öğretimde sağlıkta yer alırken sünnet olayı gibi önemli bir dini vecibede de onları yalnız bırakmıyoruz. Çocukların ihtiyaçları giderilirken onlara çeşitli hediyeler vererek ödüllendiriyoruz ”dedi.
       

img_4562.jpg
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ 
Sorumluluk sahibi olarak sosyal sorumluluğumuzda yerine getirmenin onurunu da yaşadıklarını dile getiren Başkan Örs, ”Sünnet olan çocuklarımızı yalnız bırakamazdık. Gönüllülerimizden aldığımız destekle çocuklarımızın yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Gücümüzü gönüllülerimizden alıyoruz.150 Yıllık çınarın bir ferdi olarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Köksal ÖNER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel