BAŞKAN ŞAHİN’DEN ŞEHİT ADEM GÜVEN'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ŞEHİT ADEM GÜVEN'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Mardin'de şehit düşen ve geçtiğimiz gün Samsun'da toprağa verilen  Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven'in ailesine taziye ziyareti

Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde hain planlar kurup parçalamak isteyenlerin emellerinin  boşa çıkacagini hatırlatan  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin , “ Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele ederek canlarını feda eden vatan evlatlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyorum. Onları asla unutmayacağız. Geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkıp isimlerini yaşatacağız. Hepimizin başı sağ olsun. Kıymetli ailesine de sabırlar diliyorum” dedi.

img_5240.jpg

img_5245.jpg

TÜM ŞEHITLERIMIZI UNUTMAYACAK, UNUTTURMAYACAĞIZ
PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Adem Güven'in ailesini evlerinin önünde ziyaret ederek taziye dileklerini ileten Başkan  Şahin,"Şehidimizin saygıdeğer annesi Saime Güven, babası Yusuf Güven, babaannesi Fatma Güven ile tüm aile bireylerini asla yalnız  bırakmayacağız. Başta son şehidimiz Adem Güven olmak üzere tüm şehitlerimizi unutmayacak, unutturmayacağız.  Emanetlerine sahip çıkıp, isimlerini ebediyete kadar yaşatacağız. Millet olarak hepimizin başı sağ olsun. Kıymetli ailesine sabırlar diliyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber