BAŞKAN ODUNCU GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ODUNCU GÜVEN TAZELEDİ
Çarşamba Muhtarlar Derneği’ne yapılan genel kurulda Ustacalı Mahallesi muhtarı Veysel Oduncu tekrar başkan seçildi

Çarşamba Muhtarlar derneğinde yapılan genel kurulda seçimin divan başkanlığını İsmail Güngör yaparken,derneğe kayıtlı üyenin tamamı genel kurula katlarak yoğun ilgi gösterdi.

Mevcut Başkan Veysel Oduncu’nun hazırladığı tek listeyle gidilen seçimde Oduncu muhtarların tamamının güven oyunu alarak yeniden Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçildi.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Başkan Oduncu’’Genel kurulumuza katılarak ve şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime tekrar bu görevi layık gören tüm muhtar arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.Bu nedenle şahsım ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız ile birlikte siz değerli muhtarlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen bütün gayretimizi göstereceğiz.Bizleri tekrar bu göreve layık gören muhtarlarımıza teşekkür ederim ederim dedi.

Çarşamba Muhtarlar Derneğine seçilen başkan Veysel Oduncu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.Başkan Veysel Oduncu,Fatih Yavuz,Emrullah Yurdakulu,Yaşar Uçar,Nejat şahin,Celal Güler,Azmi Kılıç,Seyit Ahmet Sengin,Adem Dündar,Hamza kazan ve Ahmet Özer isimlerinden oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber