BAŞKAN KÖKTAŞ 'ÇAY SOHBETLERİ'NİN KONUĞU OLDU

BAŞKAN KÖKTAŞ ÇAY SOHBETLERİNİN KONUĞU OLDU
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından organize edilen "Çay Sohbetleri" programında bilgi, birikim ve tecrübelerini gençlerle paylaştı
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından başlatılan "Çay Sohbetleri" programı dolayısıyla Samsun İl Gençlik Kolları yönetimi ile bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından tüm illerde başlatılan "Çay Sohbetleri" programının ikincisi yapıldı.
Samsun İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından organize edilen programın konuğu AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş oldu. Programa İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Yapılan program hakkında bilgi veren Samsun İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler başkanı Uğur Etli, “Genel Merkezimiz tarafından başlatılan ‘Çay Sohbetleri’ programımızın katılımcıları gençlik kolları teşkilatlarımızda görev alan teşkilat mensuplarımız, genç STK temsilcileri ve üniversiteli kardeşlerimizden oluşmaktadır. Sohbetimizde dünya gündemi ülke gündemi ve siyasi gelişmeler karşılıklı olarak tartışılacaktır” dedi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ise konuşmasında, “Dış İlişkiler Birim Başkanlığımız tarafında organize edilen ‘Çay Sohbetleri’ programımız bizler için teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra gündemi yakından takip edebilmek, tartışmak, fikir alış verişinde bulunmak adına çok verimli ve etkin bir program dizisi olacaktır. İlkini milletvekilimiz Sayın Akif Çağatay Kılıç beyin katılımları ile gerçekleştirdik. İkincisini de bu akşam sayın İl Başkanımız Fuat Köktaş bey ile devam ediyoruz" diye konuştu.
Siyasetin demokrasiye inanan bütün insanların yapması ya da tasvip etmesi, desteklemesi gereken bir toplumsal olay olduğunu belirten İl Başkanı Fuat Köktaş, "Siyaset, o ülkede yaşayan dili, dini, ırkı, ideolojisi ne olursa olsun insanların ortak ihtiyaçlarını karşılama sanatıdır. 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'de ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ siyaset anlayışı ile hareket etmiş 14 ay gibi kısa bir sürede iktidara gelmiştir. Bu anlamda siyasette en şanslı gençlikte sizler oluyorsunuz. Tüm imkanları sonuna kadar kullanan, büyükleri tarafından yer verilen bir partide görev yapıyorsunuz. Bizim gençlik yıllarımızda yaptığımız siyaset zorluydu, imkanlar kısıtlıydı. Bizi o dönemdeki siyasi hayatımız pişirdi, yetiştirdi. Bugün o dönemde yetişen Başta Liderimiz Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Olmak üzere birçok insan ülkemizin kurtuluşuna vesile oldu. 3 Kasım 2002 öncesi Türkiye’si ile bugünün Türkiye'nin arasındaki farkı işte o dönem ve o dönemin öncesinde yetişen genç siyasetçiler gerçekleştirdi. Değerli gençler, bugün hangi işi yaparsanız yapın en iyisini, mükemmelini yapın. Kendinizle barışık olun, işinizi sevin. Siyasette disiplin önemlidir. Her işinizi planlı ve programlı bir şekilde yapın. Sorgulayıcı olun, araştırın. Geçmiş dönem ile bugünü mukayese edin. Çevrenize bunları aktarın. Unutmayın ki AK Parti'nin iktidar olduğu 3 Kasım 2002'de 7 yaşında olan yavrularımız şuan 18 yaşında bir genç ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde oy kullanacak. Ülkemizin hangi şartlardan, bugünkü şartlara geldiğini yine en iyi sizler bulunduğunuz ortamlarda paylaşacaksınız. Unutmayalım ki hepimizin bir sorumluluğu var. Bu sorumluluk çerçevesinde Genel Başkanımızın ortaya koyduğu hedef olan 2071'e Türkiye'yi sizler taşıyacaksınız. Türkiye'nin istikbali, Türkiye'nin aydınlık yarınları sizlersiniz. İnanıyorum ki AK Gençlik kavganın, çatışmanın, ötekileştirmenin değil, mazlumun, haklının, ülke çıkarlarının, demokrasinin ve özgürlüklerin tarafında olup çok çalışıp belirlenen hedefe Türkiye'yi ulaştıracaktır. Bu yolda, çalışmalarınızda sizlere başarılar dilerken, bu ortamı hazırlayan herkese de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
koktas22.jpg
 
koktas-23.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel