Başkan Kefeli’den Tapu Müdürlüğü’ne tebrik ziyareti…

Başkan Kefeli’den Tapu Müdürlüğü’ne tebrik ziyareti…
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli İlçe Tapu Müdürü Nihat Küçük’ü makamında ziyaret etti

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Kenan GÜN

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Kefeli, “Öncelikle Tapu Müdürümüz Sn. Küçük’e atanmış olduğu görevinde başarılar diliyorum. Tapu Müdürlüğümüz son yıllarda yapmış olduğu çalışmalarla alt yapısını geliştirerek, hizmet kalitesini artırdı ve bu kalitesini de TSE’den almış olduğu ISO 9001:2008 belgesiyle taçlandırmış oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ndeki görevim nedeniyle belge töreninde bulunamadım. Sn. Küçük’ün şahsında tüm müdürlük çalışanlarını tebrik ediyorum. Çarşamba’da kamu kurumları arasında ilk kez ISO 9001 belgesini Odamız almıştı. Bizden sonrada başta Devlet Hastanesi olmak üzere bu standardı yakalayan bazı kurumlar oldu. Kamu kurumları için hizmetlerin ölçülüp değerlendirilebilmesi ancak bu tür kalite yönetim sistemlerinin kurulmasıyla mümkün olmaktadır. Hedefimiz, üyelerimize, vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti vermek olduğuna göre, bu hedefimizi her zaman canlı tutmak için kalite yönetim sistemlerini çok iyi çalıştırmalıyız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tapu Müdürü Nihat Küçük de yaptığı konuşmasında “ Yusuf Kefeli Başkanımın düşüncelerine aynen katılıyorum. Son yıllarda, başta Genel Müdürlüğümüz olmak üzere ülke genelindeki tapu ve kadastro teşkilatlarında bir revizyon sürecine girilmiştir. Takbis (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) ile  tapu ve kadastro tekniği ile ilgili işlemlerini standartlaştırarak, tescil işlemlerinin hızı artırılmış ve randevulu sisteme geçilmek suretiyle vatandaşlarımızın bekleme süreleri asgariye indirilmiştir. Tüm bu çalışmalar sonucunda, hizmet kalitemizle doğru orantılı olarak, vatandaşlarımızın memnuniyeti de artmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber