Başkan Deniz, Engelli Yarar' a saldırıyı KINADI

Başkan Deniz, Engelli Yarar' a saldırıyı KINADI
Samsun'da Görme Engelli sokak sanatçısı olarak tanınan Cümbüşçü Hasan Yarar' a çiftlik caddesinde cümbüşü ile sanatını icra ederken bir bayan tarafından su dökerek yaptığı saldırıya ÇABES Başkanı Kerim Deniz' den kınama geldi

Samsun'da görme engelli  ve sokak sanatçısı olarak tanınan cümbüşçü Hasan Yarar İstiklal Caddesi'nde şarkı söylediği esnada bir apartmandan rahatsız olan şahıs balkondan aşağıya su döktü.  Görme engelli sanatçı Hasan Yarar akşam saatlerinde yine her zaman ki gibi şarkılarını söylerken bir anda arkasında bulunan bir binadan aşağıya su döküldü. Ne olduğunu anlayamayan görme engelli sokak sanatçısı Hasan Yarar, oturduğu yerden kalkarak uzaklaşmaya çalıştı.Su ile yapılan saldırı amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayın görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi ve izlenmeye başlaması ile birlikte vatandaşlar ise suyu döken şahsa tepki ve kınamalar gelmeye başladı. Konuyla alakalı olarak Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kerim Deniz' den geldi. Başkan Deniz, "Samsun'da Görme Engelli sokak sanatçısı olarak tanınan cümbüşçü Hasan Yarar Çiftlik caddesinde şarkı söylediği esnada bir apartmandan rahatsız olan şahıs balkondan aşağıya su döktü. Bu tavır davranışı nedeni ile bu eylemi geçekleştiren kişi veya kişileri ÇARSAMBA BEDENSEL ENGELLILER DERNEGI olarak kınıyoruz." dedi.
HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber