AK Parti'de Teşkilat ve Belediye uyumu için ilk adım!

AK Parti'de Teşkilat ve Belediye uyumu için ilk adım!
AK Parti Samsun İl Başkanlığı, teşkilat içi görev değişikliği ve parti teşkilatlarının yenilenmesi çerçevesinde; Yakakent ve Canik ilçe yönetimlerinin ve başkanlarının istifalarını aldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından bazı ilçe yönetimlerinde değişikliğe gidildi. AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu yaptığı yazılı açıklamada Yakakent ve Canik ilçe yönetimlerinin ve başkanlarının istifalarının alındığını doğrularken yaptığı açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda kamuoyuna açıkladığı üzere parti teşkilatlarımızın kongre süreci sonbaharda başlayacaktır." ifadeleri ile şöyle devam etti.

Aksu, "Samsun İl Başkanlığı olarak genel merkezimiz tarafından belirlenecek kongre takvimi öncesinde çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. AK Parti’de teşkilat içi değişimler ve yenilenmeler partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Biz bu tür yenilenmeleri her zaman bir bayrak değişimi olarak değerlendirdik, değerlendiriyoruz."

Zira AK Parti daima kendisiyle yarışan ve her dönem yenilenen kadroları ile tamamen başarıya odaklanan bir siyasi harekettir ifadelerini kullanan İl Başkanı Aksu, "Bu çerçevede yaptığımız istişareler sonucunda olağan bir gelişme olarak; Yakakent ve Canik ilçelerimizin ilçe başkanlıklarının ve yönetimlerinin istifalarını aldık. Arkadaşlarımıza partimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe başkanlarımız ve yönetim kurullarındaki arkadaşlarımızın parti üyelikleri devam ediyor."

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, "bU İlçe başkanlarımız kısacası Partimizden kopmuş değiller. Kendileri ile hukukumuz her zaman devam edecektir. AK Parti ailemizin birer neferi olarak her zaman yanımızda olacaklardır. Siyasette de hayatın diğer alanlarında da bu tür gelişmeleri nihai bir sonuç olarak değerlendirmemek gerekir. Sonuçta edinilmiş ciddi bir birikim söz konusu. Biz parti olarak bu arkadaşlarımızın tecrübelerinden istifade etme arzumuzu da ifade ediyoruz. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Aksu, boşalan ilçe yönetimleri ile ilgili kısa sürede değerlendirmeler yapılarak görevlendirmelerin yapılacağını ve gerektiğinde konuyla ilgili kamuoyunun bilgilendirileceğini de sözlerine ekledi. 

HABER-FOTO: İHA- Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir