BAŞKAN AYDEMİR'DEN ÇİFTÇİYE YARDIM ÇAĞRISI

BAŞKAN AYDEMİR'DEN ÇİFTÇİYE YARDIM ÇAĞRISI
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, çiftçinin kışlık gübrelerini atamadığını söyleyerek fiyatların bir an önce düzene girmesinin gerektiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz gün Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Samsun İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Tütüncü'nün başkanlığında ilçe ziraat odaları ile bir araya gelinen toplantıya katılan Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, yapılan toplantıya ilişkin konuştu. Çiftçinin artan maliyetlerden dolayı üretim yapmakta zorlandığını söyleyen Oda Başkanı Aydemir, çiftçiye bir an önce destek verilmesini istedi.

"Çiftçiye destek verilmeli"

Gerçekleştirilen toplantıda çiftçinin zor durumda olduğunu dile getirmek için bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Aydemir,"Mazot ve gübredeki fiyat artışları çiftçimizin boynunu büktü. Bunun yanı sıra tohum, ilaç ve yem fiyatlarındaki günden güne yaşanan artıştan dolayı çiftçilerimiz kışlık gübrelerini atamaz hale geldi. Hatta özellikle fındıkta kışlık gübrelemenin önemli olduğu bu günlerde Genel Başkanımızın Şemsi Bayraktar'ında  söylediği gibi Mazotta ÖTV ve KDV'nin kaldırılmalı. Gübre fiyatlarının yarısının devletimiz tarafından karşılanmasını talep ediyoruz." dedi

HABER : Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber