DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, 'Zeka Oyunları Turnuvasında' dereceye giren öğrencilere ödül verdi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, 'Akıl Küpü Çocuklar Zeka Oyunları Turnuvası' kapsamında öğrenciler ile bir araya geldi. Yapılan ziyarette Başkan Doğan ve Müdür Özdemir, turnuvada yarışan öğrencilere başarılar dileklerinde bulunulurken daha önceki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ise  belgelerini takdim ettiler.

İlkokullar arası düzenlenen yarışmalarda 2. sınıf öğrencileri Jenga, 3. sınıf öğrencileri Koridor ve 4. sınıf öğrencileri Mangala oyunlarında yarıştı.  2. Sınıf Jenga Oyununda Birinci Dikbıyık İkokulu öğrencisi Azra Ceylan, İkincisi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'ndan Miray Sena Alkan 3. Sınıf Koridor Oyununda birinci Gökçeçakmak İlkokulu'ndan Miraç Ege Bodur, İkincisi Anafartalar İlkokulu öğrencisi Yunus Emre Gültekin, 4. Sınıf Mangala Oyununda ise Birinci olan Yeşilırmak İlkokulu öğrencisi Fırat Alan ve İkincisi  Gökçeçakmak İkokulu'ndan Sümeyye Gündoğdu'na başarı belgelerini Başkan Doğan ve Müdür Özdemir verdi.

dereceye-giren-ogrencilere-odul-(1).jpgdereceye-giren-ogrencilere-odul-(3).jpg

HABER: Büşra KOCATAŞ- Nurhan  GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber