BAŞKAN AKKUŞ GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN AKKUŞ GÜVEN TAZELEDİ
Çarşamba Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ninOlağan Genel Kurulu’nda tek aday olan mevcut Başkan Selahattin Akkuş yeniden başkan seçildi.

Çarşamba Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu Çarşamba Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan olan Selahattin Akkuştek aday olduğu genel kurulda, katılımcıların tüm oylarını alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.Gerçekleştirilen kongre ve hizmet binası açılışı programlarına Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, çevre ilçelerden esnaf sanatkarlar odası başkanları, Çarşamba ilçesi oda başkanları, dernek temsilcileri ve üyeler katılım sağladı.

Kongre sonucuna göre Başkan Selahattin Akkuş güven tazeledi. Başkan Akkuş, katılımlarından dolayı kooperatif temsilcilerine şükranlarını sundu. Başkan Selahattin Akkuş, “Devletimizin ve bizimde özverili çalışmalarımız ile bu binayı da büyüttük. Hedeflerimiz daha da ileri. Bizlerde sizlerden güç alarak bu işten zevk alıyoruz.” dedi.

"Lonca geleneğini sürdüren bir yapıdır"

Gerçekleştirilen seçimin ardından Çarşamba Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin hizmet binasının açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, "Esnaflarımızı ahiliği sürdüren gruplar olarak görüyorum. Bu gelenek esnaflarımızın lonca sistemi toplumumuzun geçmişini oluşturmuştur. Birlik beraberliğimizin dayanışmamızın geleneğini oluşturmuştur.Esnaf Kefaret Kooperatifliklerimizde Lonca geleneğini sürdüren bir yapıdır. Esnaflarımızın hepsi bir ahidir ve öyle olmasını da istiyoruz. Selahattin Başkan yeniden seçildi kendilerini ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.Tesisisin tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. " dedi

"Bu zamanda bir geleneği de devam ettirmek oluyor"

Kongre sonrası hizmet binasının açılışında konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Burası dışı ile içi ile hem de tarihi yapısı ile de çok güzel uyumlu bir şekilde oluşturulmuş oldu.Bu zamanda bir geleneği de devam ettirmek oluyor. Aynı zamanda ben hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Kongre ve hizmet binası açılışı sonrasında program son buldu.

HABER: Nurhan GÜZEL – Büşra KOCATAŞ

img_6032.jpgimg_6091.jpgimg_6105.jpgimg_6117.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber