Başkan Adayı Sağlam’dan ‘Pazaryeri’ mesajı

Başkan Adayı Sağlam’dan ‘Pazaryeri’ mesajı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, Çarşamba ilçesinde her hafta kurulan halk pazarı esnafına başkan olması durumunda işgaliye parasının kaldırılacağının sözünü verdi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine kısa bir süre kala Belediye Başkan Adayları saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Mahalle mahalle, esnaf esnaf gezen, sıkıntı istek ve talepleri dinleyen Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, ilçede başkan olması durumunda gerçekleştireceği projeleri bir bir halka anlatmaya devam ediyor.

İlçede önemli bir çoğunlukta bulunan Pazar esnafına yönelikte önemli projelerinin bulunduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, Pazar esnafının Başkan olması durumunda mağdur edilmeden daha modern bir şekilde hizmet sunabilecekleri bir alana dönüştürüleceğinin müjdesini verdi. Başkan Adayı Sağlam, “31 Mart tarihi itibariyle halkımızın takdiri ile başkanlık görevine seçilmemiz halinde köylümüze, Pazarcı esnafımız için önemli projelerimiz hayata girecek. Öncelikle Mevcut Pazaryerleri kaldırılmayacak. Aynı yerlerinde daha modern bir hale dönüştüreceğiz. Pazaryerlerimiz mescitleri olan, tuvaletleri olan ve en önemlisi de en ufak bir yağmur yağışı sonrasında sular içinde kalmayan bir alanlara çevrilecek. Ayrıca pazarcılarımızdan işgaliye ücretini de almayacağız. Bu önemli adımları atacağız. İnşallah sandıktan zaferle çıkmamız halinde bu sözlerimizi en kısa sürede yerine getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber