Başbakan Erdoğan'a istirahat tavsiyesi

Başbakan Erdoğana istirahat tavsiyesi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, soğuk algınlığı şikayetiyle kontrol amaçlı olarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti

 

Başbakan Erdoğan'ın yaşadığı soğuk algınlığı rahatsızlığı nedeniyle AK Parti Grup Toplantısı iptal edilmiş, Erdoğan'ın evinde dinleneceği açıklanmıştı. Keçiören'deki evinden sivil plakalı bir araçla ayrılan Başbakan Erdoğan, gerekli tetkik ve kontroller için Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

"GAYET İYİYİM"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, soğuk algınlığı şikayetiyle gittiği Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden çıkarken yaptığı açıklamada, "Şöyle bir iki gün istirahat etmemizde fayda var. Hafta sonu programlarımıza aynen kaldığımız yerden devam edeceğiz. Elhamdülillah gayet iyiyim. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Başbakan Erdoğan, soğuk algınlığı şikayetiyle gittiği Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kontrolden geçirildi. Tetkiklerinin ve tedavisinin ardından, yaklaşık 2 saat kaldığı hastaneden kızı Sümeyye Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile ayrılan Erdoğan, hastane önünde bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Herhalde yoğun tempodan ve sıcak soğuk hava dengelemesini sağlayamadığımız için bir gribal enfeksiyon geçirdik. Bu gribal enfeksiyon nedeniyle tabi vücutta kırgınlık, ses telimizde de biraz olumsuz gelişmeler oldu. Onun için bugünkü hem grup toplantımızı, hem programımızı erteleyelim dedik. Şöyle bir iki gün istirahat etmemizde fayda var. Hafta sonu programlarımıza aynen kaldığımız yerden devam edeceğiz. Elhamdülillah gayet iyiyim. Herhangi bir sıkıntı yok" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, 'Açık hava toplantılarınız vardı' hatırlatması üzerine, "Onlar vardı. Meclis'te geçen hafta aşırı bir soğuk vardı. Grup toplantısından sonra fotoğraf çektirmiştik. Zannediyorum biraz da orada oldu" dedi.

'Hafta sonuna kadar evinizde mi olacaksınız?' sorusuna Erdoğan, "Niyetim öyle" karşılığını verdi. Erdoğan, daha önce yaşadığı hastalıkla bağlantısı olup olmadığı sorusu üzerine ise, "Onunla alakası yok" diye konuştu.

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi için geldiğinin öğrenilmesini engellemek amacıyla bazı Başbakanlık korumaların özel güvenlikçi üniforması giydikleri gözlendi.

EVİNE GELDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hastanedeki kontrollerinin ardından Keçiören'deki evine geldi.

Başbakan Erdoğan, soğuk algınlığı şikayetiyle gittiği Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kontrollerinin ardından kızı Sümeyye Erdoğan'la birlikte hastaneden ayrıldı. Erdoğan, Keçiören'deki evine giriş yaptı. Erdoğan, hafta sonuna kadar evinde istirahat edeceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir