Başbakan Erdoğan, 'Muhalefeti Yardımcılarıma Havale Ediyorum'

Başbakan Erdoğan, Muhalefeti Yardımcılarıma Havale Ediyorum
Başbakan Erdoğan, 'Muhalefet liderlerinin adını ağzıma anmayacağım. Onları yardımcılarıma havale ediyorum' dedi.

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Muhalefet küçük mesellere takılıp kalmayı tercih etti. 11 yıldır büyük sorunları çözmeyi başardık ancak muhalefet sorununu çözemedik. Muhalefet kendisini yenileme ve yeni şartlara ayak uydurmaya gerek hissetmedi. Muhalefet liderlerinin adını ağzıma anmayacağım. Onları yardımcılarıma havale ediyorum. Muhalefetin en büyük sorunu vesayet sorunudur. Vesayetin gölgesinde siyaset yapılamaz.

ATTIĞIMIZ HER ADIMI CUMHURİYETE KARŞI GİBİ GÖSTEREN İSTİSMARCILAR VAR

Bugün attığımız her adımı Cumhuriyete karşı gibi gösteren cahiller ve istismarcılar var. Ellerinden imtiyazları gidenler 11 yıldır itiraz ettikleri gibi bugün de itiraz edecekler. Bundan sonraki süreçte asla imtiyaz kabul etmiyoruz. Devletin vatandaşına karşı bakışını imtiyaz kabul etmiyoruz. Devlet vatandaşına yaşam tarzı dayatamaz. Devlet vatandaşına tek tip vatandaş yaratmak için baskı yaratamaz.

Gazi Mustafa Kemal’in önünde ellerini havaya ellerini açarak dua edenler bir Türkiye fotoğrafıdır. Aslı olan budur zaten. Orada bir birinin yaşam tarzına saygı gösteren bir tablo var. Farklılıkları birleştiren bir ruh var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir