Başarı var, destek yok!

Başarı var, destek yok!
Taekwondo sporunda büyük başarılar elde eden Çarşamba’lı Mehmet Akif Yavuz, 7 Mayıs 2017 tarihinde Yunanistan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Taekwondo Şampiyonasında ülkemizi, Samsun’u ve Çarşamba’yı temsil eden isimlerden birisi olacak.

 Yavuz, başarıdan başarıya koşarken kendisine turnuva öncesinde yapılacak maddi destekleri bekliyor.

Antalya Belek’te 11-14 Şubat tarihlerine gerçekleştirilen Taekwondo Şampiyonası Yıldız Erkekler Kategorisinde 45 kiloda 2. Olan Çarşamba’lı sporcu Mehmet Akif Yavuz, Yunanistan’da gerçekleştirilecek Avrupa Taekwondo Şampiyonasında mücadele edecek. Başarılı sonuçlar elde ederek, emin adımlarla yoluna ilerleyen sporcu Mehmet Akif Yavuz’un antrenörü Ömer Aysan, destek beklediklerini ifade etti.

Taekwondo Antrenörü ve Kick-Boks Antrenörü Ömer Aysan, “Yoğun bir tempoda çalışmalarımız sürüyor. Sporcumuz Yunanistan’a milli sporcu olarak gidecek. Yunanistan’da inşallah ilk 4’e girerse Dünya şampiyonasında mücadele etmeye vize alacak. Sporcumuz çok yoğun çalışıyor. Kendisi de yoruldu. 17-19 Mart tarihlerinde Muğla’da yapılan Anadolu Yıldızlar Türkiye şampiyonasında da sakatlığına rağmen Türkiye 2. Si oldu. Bu başarıların Çarşambamıza hayırlı olsun diyorum. Çocuğumuzu kutluyorum. Destek bekliyorum. Yunanistan’da yapılacak olan şampiyona da sporcumuz milli takım adına gidecek. Kendimin maddi imkanının olmamasından dolayı ben antrenörü olarak gidemiyorum. Milli Takım antrenörü olarak beni de çağırıyorlar. Maalesef gidemiyorum. Antalya’da ki turnuvaya kendi imkanlarımızla gittik. İdare amirlerimizden gerekli yardımları alamadık. Bundan dolayı hüsran yaşıyoruz. Bu çocuk Çarşamba’nın çocuğu. Ben Çarşamba’nın çocuğuyum. Uzun yıllardır burada yaşıyorum. Sporcumuza bir şekilde maddi imkan destek alamadık. Herkes bizi belediye başkanına yönlendiriyor. Kendisinin iyi-kötü bize yardımı oluyor ama Çarşamba’ da çok zenginimiz var. Yardım etmeleri gençlerimize destek vermeleri çok iyi olur. Bekliyoruz. Çocuğumuzun Yunanistan’da ki mücadelesi TEOG zamanına geliyor. İzinler alarak bu mücadeleye katılacak. Bu turnuvada ilk dörde girme ihtimali de yüksek. Antalya’daki aynı sporcularla Yunanistan’da karşılaşacağız. Tekvando zor bir spor. Güreş ya da boks gibi bir spora benzemiyor. Zoru başardık. Bu gencimizin geleceği parlak. Destek bekliyoruz. Çarşambalıysak Çarşambanın destek olmasının gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda büyüklerimizden, idare amirlerimizden, milletvekillerimizden ve spor bakanımızdan destek bekliyorum.” Şeklinde konuştu.

HABER: Nuri ŞEKER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor