Çarşambaspor evinde son maçını oynayacak

Çarşambaspor evinde son maçını oynayacak
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu kendi sahası ve seyircisi önünde oynayacağı 1926 Bulancakspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Çarşamba Adapark Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla hafta sonu ligde kendi evinde oynayacağı Bulancakspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin son haftalarına girilirken, Çarşambaspor bu hafta kendi sahasında son maçına çıkacak. Ligde iki maçı kalan Yeşil-Beyazlı ekibin son maçı ise 13 Şubatspor ile olacak.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Teknik Direktör değişikliği sonrasında bir ivme yakalayan Çarşambaspor, son maçta zirveye yakın ligin güçlü ekiplerinden Fatsa Belediyespor’u deplasmanda 1-0’lık skorla yenmişti. Zorlu maçtan 3 puan alan Çarşambaspor, bu maçtan alacağı 3 puanla ligde puanını artırmayı hedefliyor. Pazar günü mücadele edeceği rakibi Bulancakspor ile yalnızca 3 puan farkı bulunan Çarşambaspor, bu kritik maça çıkarak 3 puanın sahibi olmak zorunda.

Hakkı  Hocaoğlu’nun direktörlüğünde çalışmalarına tam gaz devam eden futbolcular, Pazar günü Çarşamba Şehir Stadı’nda sahada olacak. Saat 14.00’da başlayacak maçta taraftarın ilgi göstermesi bekleniyor.

Ligde ki iki takımın son 5 maçına bakılacak olunursa; Çarşambaspor oynadığı son 5 maçtan 3 beraberlik ve 2 galibiyet alırken, rakip 1926 Bulancakspor ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

HABER: Nevzat AKKAYA

carsambaspor-evinde-son-macini-oynayacak6.jpgcarsambaspor-evinde-son-macini-oynayacak-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir