Barutçu, "İnsan vücudundaki damarlar gibiyiz"

Barutçu, İnsan vücudundaki damarlar gibiyiz
Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Mustafa Barutçu, Dernek olarak hedeflerinin büyük ve amaçlarının ne olduğunu söyleyerek, " Anadolu gençlik derneği olarak doğrunun güzelin dünyaya hakim olması için kurulan bir teşkilat’tır" dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilci Başkanı Mustafa Barutçu, “Anadolu gençlik derneği olarak doğrunun güzelin dünyaya hakim olması için kurulan bir teşkilat’tır. Yaklaşık 14 yıldır olan bir teşkilatız, insan vücudundaki damarlar gibi Türkiye de teşkilatlandık. O teşkilatlardan biriside Çarşamba’da dır. Anadolu Gençlik olarak önce ahlak ve maneviyat ile y ola çıkıyoruz. Gençlerimiz peygamberimizi tanımaları peygamber (s.a.v) efendimizin hayatında yaşadığı bize söylediği hadis-i şerifleri, hangi ortamda olursa olsun, olaylara peygamber efendimizin bakış açısı ile bakmasını öğretiyoruz” sözlerini kullandı.

Barutçu “AGD olarak biz gençlerimize Arapça eğitim kursları, Matematik olsun gençlerimizin istekleri doğrultusunda onlara elimizden gelen her yardımı yapıyoruz. Gittiğiniz yerlerde sadece kendinizi düşünmeyin gençlik olarak bizim sizden istediğimiz görev aldığınız yerlerde devlet sınırları içerisinde bize emanete sahip çıkmaları gerektiğini sohbetlerimizde anlatıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber