Bakan Kılıç'a Köyünden Mesaj

Bakan Kılıça Köyünden Mesaj
Yeni kabine revizyonunda Gençlik ve Spor Bakanı olan Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ı akrabaları ve köylüleri başarılar dilerken, Samsun ziyaretinde köyünü ziyaret etmesini bekliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabine revizyonunda Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev alacak olan Akif Çağatay Kılıç'ın akrabaları ve köylüleri kendilerini ziyaret etmesini bekliyor. Kabinede en genç bakan olarak yer alan ve aslen Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Ataköy'lü olan Bakan Kılıç'ın büyük amcasının oğlu 73 yaşında ki Erdoğan Kılıç, "Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah dedesi rahmetli İlyas Kılıç gibi başarılı olur. Kendisi bu köyde büyümedi. Ancak köye sık sık gelir ve gider. Allah utandırmasın kendisini" dedi.

bakan-kilica-koyunden-mesaj.jpg

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı Samsun ziyaretinde köyüne gelerek ziyaret etmesini istediklerini söyleyen Ataköy 1. Azası Salih Kabadayı, "Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisini Samsun'a köyüne bekliyoruz. Köyümüzde bir kaç eksiklikler var. Onları yerinde görmesi ve incelemelerde bulunmasını istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel