Bahçeli'den Başbakan'a destek

Bahçeliden Başbakana destek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili açıklamalarını siyasi taktik olarak değerlendirdi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki partisinin grup toplantısında, BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunu değerlendirdi. Başbakan Erdoğan, dün İspanya yolculuğu öncesinde BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılacağını söylemişti. Bahçeli ise, Başbakan Erdoğan'ın bu açıklamalarını siyasi bir taktik olarak değerlendirdi ve dokunulmazlıkların kaldırılmasına sonuna kadar destekçisi olduklarını söyledi. Bahçeli konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Başbakan Erdoğan'ın dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili görüşleri de tamamıyla siyasi taktik mahiyetli, zaman kazanmaya yöneliktir. Milliyetçi Hareket Partisi, teröre yardım ve yataklık yapanların, terör örgütüyle arasına sınır çekemeyenlerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına sonuna kadar vardır ve daha önceki teklifinin de arkasındadır."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir