Bafra'da Ağaç Bayramı Etkiliği

Bafrada Ağaç Bayramı Etkiliği
Samsun'un Bafra ilçesinde Ağaç Bayramı kutlamaları çerçevesinde Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkilik Vali İbrahim Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi

Anadolu Lisesi Spor Salonu’ndaki etkinliğe Vali İbrahim Şahin, Kaymakam Halis Arslan, Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okullar arası yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında birinci olan öğrencilere Vali İbrahim Şahin tarafından ödülleri verildi. Ödül alan 18 öğrencinin kız olması nedeniyle Vali Şahin, "18 yavrumuz ödül aldı. 4’ü erkek, 14 tanesi kızdı. Erkeklerin de onlarla yarışması lazım. Pozitif ayrımcılık yapalım ama belli kız öğrencilerimiz daha yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Daha başarılı oluyorlar. Erkek öğrencilerimizin de bunu sağlaması lazım. Hem erkek hem de kız öğrencilerimizin çalışması gerekiyor ki sadece Türkiye'de ki eğitim açığını değil, dünyadaki yetişmiş insan ihtiyacını karşılayalım” dedi.

Vali Şahin’in konuşmasının ardından orman ürünlerinin yer aldığı stantlar gezildi. Pasta kesilmesi ve okul bahçesine Vali Şahin tarafından ağaç dikilmesiyle program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir