Ayvacık Ziraat Odasından Yatırım Çağrısı

Ayvacık Ziraat Odasından Yatırım Çağrısı
Ayvacık Ziraat Odası Başkanlığı, Bursa’lı işadamlarını ilçede ağırladı. Yapılan ziyarette Bursa’lı işadamlarına yatırım çağrısı yapıldı

Bursa-Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş, Federasyon Genel Başkan Vekili Ali Karaca, Federasyon Genel Sekreteri Mehmet Fidan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Semizoğlu ve Ali Fuat Ergin Ayvacık Ziraat Odasını ziyaret ettiler.


Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Bursa’da yaşayan Samsunlu iş adamlarından Saklı Cennet olan ilçelerine turizm ve tekstil konusunda yatırımı yapmalarını arzuladıklarını söyledi.

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş ve yönetimi Saklı Cennet Ayvacık’a turizm ve tekstil konusunda yatırım yapılması için federasyon olarak ellerinden gelen bütün imkanları seferber edeceklerini söyleyerek ocak ayının 3. Haftasında Bursa’da yapılacak olan Samsun Tanıtın Günlerine Ayvacık Ziraat Odasını ve Ayvacık İlçe halkını davet etti.

Avcı, İlimizi ve ilçelerimizi başka vilayetlerde tanıtmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan federasyon başkanına ve yönetimine Ayvacık Ziraat Odası olarak bize ne görev verir iseniz ilimiz ve ilçemiz için federasyonun emrinde olduklarını söyledi.

HABER : Nevin MUTLU / Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel