PTT 174. YILINI KUTLADI

PTT 174. YILINI KUTLADI
Çarşamba ilçesinde müşterilerine hizmet veren PTT Şubesi, PTT’nin 174. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle PTT Çarşamba Şubesi’nde ki 174. Müşteriye hediye vererek kuruluş yıldönümünü müşterileri ile kutladı

PTT’nin kuruluşunun 174. Yıl dönümü olması nedeniyle Çarşamba İlçesi PTT Şubesi’nde ki 174.’cü Talihli müşteriye hediyeler verildi. Adeta son yıllarda geleneksel hale gelen Kutlama töreni sade şekilde yapılması PTT de işlem yaptırmaya gelen müşteriler tarafından da ilgi ile karşılanmasına neden oldu. Sabah saatlerinde PTT de işlem yaptırmaya gelerek müşteri sırası numarası alan müşteriler hiç bir şeyden habersiz sıralarının gelmesini beklemeye başladı.

ptt1.jpg

İşlem sıra numarası 174 noyu gösterdiği anda fişini vererek Bağkur prim ödemesi yapmak istediğini belirten Yukarı Dikencik Köyünden Murat Yıldırgan' a görevli personel " Kutluyoruz PTT'in kuruluş yıldönümü olan 174. sırada olmakla PTT mizin hediyesini kazandınız" sözleri ile adeta şaşkına döndü. Ptt Şubesinde primini ödeyen Murat Yıldırgan' a Çarşamba PTT Şube Müdürü Hüseyin Yalçınkaya, PTT nin 174. yıl dönümü nedeni ile daha önceden hazırlanan hediye paketi verildi.

ptt2.jpg

Yıldırgan' a hediyesini veren Çarşamba PTT Şube Müdürü Hüseyin Yalçınkaya yaptığı kısa açıklamada, “Kurumumuzun bu yıl 174. Kuruluş yıl dönümü olması münasebetiyle 174. Müşterimize hediye vermeyi düşündük. Geçtiğimiz sene yaptığımız gibi bu yılda çeşitli hediyelerle kurumumuzun kuruluş yıl dönümünü kutlamış olduk. 174 yıldır olduğu gibi bundan sonrada müşteriye en iyi şekilde hizmet için çalışacağız. 174 yıldır PTT ülkemizde vatandaşı ile iç içe olan ilk kurum özelliğini hala taşımanın heyecanını yaşıyor. Yıllar içinde her ne kadar Anonim Şirketleşme alanın da yol kat etsek dahi halkın yanında olmanın hazzını hala taşımanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

PTT Şubesi’nde ki 174. Talihli müşteri olmaktan mutluluk duyuyorum. Çarşamba PTT den çok mutluyum. Gerçekten çok memnunum. Bankalarda sıra ve ilgi daha çok ama burada kısa sürede güler yüzle işlemlerimizi yapıyoruz ve işimizin başına dönüyoruz. Bu nedenle 174. yıldönümü nedeni ile kurumumuzu kutluyor başarılarının devamını diliyorum ifadelerini kullanan Murat Yıldırgan, “PTT bizler için önemli bir kurum. Emeklerine teşekkür ediyorum. İlgi ve hediyelerinden dolayı memnuniyet duydum” şeklinde konuştu.
HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Nevin MUTLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber