Ayvacık’ ta Pazaryerleri kapatıldı

Ayvacık’ ta Pazaryerleri kapatıldı
Dünya ve Ülkemizi saran Koronavirüs salgını nedeni ile kararnameler ve yasaklar yavaş yavaş arttırılıyor. Bu konuda Ayvacık İlçesinde İlçe Giriş ve çıkışları kontrollü yapılırken, Pazar yerleri de Koronavirüs Tedbirleri çerçevesinde geçici olarak kapatıld

Samsun İli Ayvacık İlçesinde İlçe Hıfzısıhha Kurulunca Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Ayvacık İlçe giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulup, pazar yerinde denetimler gerçekleştirilmeye başladığı öğrenildi. İlçe Kaymakamı Orhan Ayaz Kaymakamlık tarafından açıklama yapıldı. İlçe giriş ve çıkışına kurulan kontrol noktalarında İlçe jandarma komutanlığı ve ilçe toplum sağlığı merkezi personellerinden oluşan kontrol ekipleri vatandaşların ateşleri ölçülerek kontroller yapılmaya başlandığı belirtildi.

003-001.jpg006.jpg004-001.jpg

Hıfzıssıhha kurul kararları çerçevesinde alınan kararlarla birlikte belirlenen konuları yerinde tespit etmek üzere kontrol noktalarını ziyaret eden Ayvacık İlçe Kaymakamı Orhan Ayaz, koronavirüs tedbirleri hakkında ziyaretler esnasında vatandaşlara bilgiler verdi. Ayaz, Kontrol noktalarının yanı sıra kurulan pazaryerinde de incelemelerde bulunarak pazar esnafından alınan tedbirlere uymalarını rica ederek, bu günden itibaren pazaryerlerinin ikinci bir emre kadar kapatıldığını belirtti.


Özellikle ilçe giriş ve çıkış kontrol noktalarını ziyaret eden Kaymakam Ayaz, ziyaretlerde yapılan tüm çalışmalar ve alınan önlemlerin vatandaşların sağlığı için önemli olduğunu, tedbirlere azami derecede uymalarını ve çevrelerindeki bireyleri de alınan tedbirlere uymaları konusunda teşvik etmelerini istedi. Koronavirüs sıkıntısı sona erene kadar uygulamaların hassasiyetle takip edileceğini ve vatandaşların da titiz ve duyarlı olmalarını istedi.

HABER- FOTO: Gülizar KELEŞ – Yağmur AYAN

        

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel