Ayvacık ÇPL'den Yıl Sonu Etkinlikleri

Ayvacık ÇPLden Yıl Sonu Etkinlikleri
Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde eğitim-öğretim veren Ayvacık Çok Programlı Lisesi yıl sonu etkinliği düzenledi.
Ayvacık Çok Programlı Lisesi'nin hazırladığı Yıl Sonu Etkinliklerine Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Garnizon Komutanı Eren Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Köse, İlçe Emniyet Amiri Ali Kaldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Kalaycı, İlçe Müftüsü Hadi Keskin öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
 
Etkinliklerde Ayvacık Çok Programlı Lisesi Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri Hacer Gündem ve Merve Dik tarafından hazırlanan “Ah Şu Gençler” isimli tiyatro gösterisi  ve dans gösterileri sergilendi. Gösterilerin ardından Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca yıl içinde yapılmış egzersiz çalışmalarının ve Ayvacık Çok Programlı Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Oğuz Türkgözü koordinesinde öğrenciler tarafından hazırlanan resimlerin yer aldığı serginin açılışını yaptı.  Sergideki eserleri inceleyen Kaymakam ve beraberindekiler tüm öğrencilere ve öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür ederek sergiden ayrıldılar.
ayvacik-cplden-yil-sonu-etkinlikleri-(1).jpgayvacik-cplden-yil-sonu-etkinlikleri-(2).jpgayvacik-cplden-yil-sonu-etkinlikleri-(3).jpgayvacik-cplden-yil-sonu-etkinlikleri-(4).jpgayvacik-cplden-yil-sonu-etkinlikleri-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber