Ayvacık Belediyesi’nden 1700 kişiye iftar

Ayvacık Belediyesi’nden 1700 kişiye iftar
Ayvacık Belediyesi tarafından İlçenin Orhangazi Mahallesi Saat Kulesi Meydanında  1700 kişiye iftar yemeği verildi

Düzenlenen İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkan vekili Nihat Soğuk,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Çoşkun Öncel, Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt, Zennube Albayrak, İlçe Jandarma Komutanı Burak Bora Yazgan, İlçe Emniyet Amir Vekili Nevzat Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Refahittn Şencan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Belediye birim müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Ayvacık Şubesi SASKİ birim Müdürleri, Çarşambalılar Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Saadettin Sarıoğlu, İlçenin yetiştirdiği Legend otelin işletmecisi değerli İş adamı Mustafa Atmaca, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ,mahalle muhtarları ve ilçe halkı katıldı.

ayvacik-belediyesi’nden-1700-kisiye-iftar-6.jpg

ayvacik-belediyesi’nden-1700-kisiye-iftar-2.jpg

Meydanı dolduran vatandaşların masasını tek tek gezen ve vatandaşlarla sohbetler eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Belediye Başkanı Mustafa Belur özellikle yaşlı vatandaşlarla ve çocuklarla birebir ilgilendiler. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında ilk olarak konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan alanı dolduran İlçe halkına birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak  teşekkür etti. 

ayvacik-belediyesi’nden-1700-kisiye-iftar-1.jpg

AK Parti İlçe Başkanından sonra konuşma yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur vatandaşlara teşekkür ederek “ Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevginin ve saygının daha üst noktalarda olduğu, paylaşma duygularımızın daha yoğun yaşandığı çok özel ve güzel bir zaman dilimidir. Böyle güzel bir zaman diliminde gerçekleştirilen bu davetimize katıldığınız ve bu güzel geceyi bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

 ayvacik-belediyesi’nden-1700-kisiye-iftar-3.jpg

       Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirterek iftar programıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. “İlçe Belediyemiz tarafından düzenlenmiş olan iftar programını güzel bir havada ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha farklı program ve etkinliklerle bir araya geleceğiz. Çok değerli büyüklerim, kardeşlerim ve gençlerimiz İlçe halkımıza layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah’ın izniyle siz halkımızın dualarıyla ve destekleriyle daha çok güzel işlere imza atacağız. Bizleri böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmayan ve yoğun ilgi gösteren siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.

ayvacik-belediyesi’nden-1700-kisiye-iftar-7.jpg

ayvacik-belediyesi’nden-1700-kisiye-iftar-4.jpg

İftar yemeğinin ardından Büyükşehir Belediyesinin İlçeye kazandırmış olduğu Ayvacık İskele kafede çay içip vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz  ve beraberindekiler daha sonra ilçeden ayrıldılar.      HABER : Nurhan GÜZEL – Nuri ŞEKER

ayvacik-belediyesi’nden-1700-kisiye-iftar.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber