Ayşegül ve Kenan Mutluluğa Evet dedi

Ayşegül ve Kenan Mutluluğa Evet dedi
Hanife ve Merhum Kemal Güzelhan'ın yakışıklı Oğulları ve HÜRMAT Matbaa Malzemeleri personellerinden Kenan Güzelhan ile Nursel ve Adnan Örenç çiftinin biricik kızları Ayşegül Örenç Samsun Fuariçi Villa Düğün Salonunda muhteşem düğünle birlikteliğe evet diy

Ayşegül ve Kenan Mutluluğa Evet dedi

Hanife ve Merhum Kemal Güzelhan'ın yakışıklı Oğulları ve HÜRMAT Matbaa Malzemeleri personellerinden Kenan Güzelhan ile Nursel ve Adnan Örenç çiftinin biricik kızları Ayşegül Örenç Samsun Fuariçi Villa Düğün Salonunda muhteşem düğünle birlikteliğe evet diyerek ilk adımlarını attılar.

Hafta sonu Samsun Fuariçi Villa Düğün Salonunda, Hanife ve Merhum Kemal Güzelhan'ın yakışıklı Oğulları ve HÜRMAT Matbaa Malzemeleri personellerinden Kenan Güzelhan ile Nursel ve Adnan Örenç çiftinin biricik kızları Ayşegül Örenç Villa Düğün Salonunda ömür boyu sürecek bir mutluluğa evet dedi. Samsun Fuariçi Villa Düğün Salonunda Gerçekleştirilen Düğün Törenin De Genç Çiftin Nikahını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın katılımı ve kıydığı nikah törenine  Samsun matbaa, siyaset, iş dünyasının renkli simaları ve çok sayıda davetliler katıldı.

Genç çiftin nikahını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kıyması sonrasında evlilik cüzdanını genç çifte verdikten sonra bir ömür mutluluklar diledi. Genç çifti tebrik eden Belediye Başkanı Demirtaş salondan ayrıldıktan sonra diğer davetliler ve dostları genç çifti tebrik etmek için düğün merasiminde yalnız bırakmadılar. Genç çiftin pasta keserek başlattıkları düğün törenin de genç çifti arkadaşları ve davetliler bir an yalnız bırakmadılar.

Çarşamba Cemre Ofset Matbaa sahibi Hasan Ali Kurumlu ve ailesinin yanı sıra Gazetemiz Sahibi Nurhayat Şeker, Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ve Gazete personelleri katılırken Düğün törenin de personelini bir an bile yalnız bırakmayan HÜRMAT Matbaa Malzemeleri sahibi Hürrem Kuruten ve ailesi  düğün boyunca personelinin yanında bir an olsun ayrılmadı. Kendi personeli olarak değil bir evladı gibi gördüğünü belirttiği personellerinden Kenan Güzelhan'ın düğününü büyük sevinçle karşılayan Kuruten, Genç çiftlere Allah bir ömür boyu mutluluk ve sağlık nasip etsin dedi.

Sevdikleri ile mutluluğa yelken açan genç çifte Haber Expres Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Fotoğraflar için Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel